Service op locatie

Met de service op locatie komen wij op elke gewenste locatie langs om van de aanwezige auto’s de bandenspanning te meten en indien nodig van de juiste bandenspanning te voorzien. Dit doen wij al 9 jaar met veel succes bij honderden bedrijven, gemeenten en evenementen.

Wij bieden zo veel gemak en service aan uw medewerkers die aan het werk zijn terwijl onze medewerkers ondertussen de (lease)auto’s op het parkeerterrein of in de garage netjes van de juiste spanning voorzien. Natuurlijk krijgt elke auto hier netjes een informatiekaartje van met de metingen en de opdrachtgever ontvangt direct de besparingen in een helder overzicht. De concrete resultaten laten zien dat de besparingen snel drie keer groter zijn dan de kosten.

Wij kunnen groepen tot 1.000 auto’s per dag aan en complexe projecten waarbij we door heel Nederland tientallen vestigingen in enkele dagen moeten bezoeken, zijn met onze slimme software en flexibele medewerkers goed uitvoerbaar. Doordat we digitaal werken, zien we elke dag welke auto’s de dag ervoor al elders zijn gecontroleerd.

Wij bieden altijd een kostenbesparing plus winst voor het milieu, de verkeersveiligheid en enthousiaste medewerkers & bezoekers. In overleg met bedrijven, organisaties of evenementen vinden wij altijd een werkwijze en planning die goed past en aansluit bij de wensen en mogelijkheden.

Graag helpen we u met een vrijblijvende offerte.