Wij bieden

Wij hebben veel te bieden. Natuurlijk zijn wij bekend van onze service op locatie en de slimme Bandenpomp, maar omdat wij al bijna 10 jaar actief zijn met duurzaam & sociaal ondernemen en dit op een verrassende en creatieve wijze aan de samenleving aanbieden, krijgen wij steeds vaker ook andere vragen.

Bijvoorbeeld uitnodigingen om mee te denken over een duurzaam vraagstuk. Onze kennis en ervaring delen die we hebben opgedaan in gastcolleges of workshops over het verzorgen over het opzetten van een bedrijf en hoe de verschillende fasen van idee tot uitvoering kunt doorlopen.

Laurens Drogendijk kan als oprichter en creatief denker erg inspirerend en enthousiast vertellen over de wondere wereld van het sociaal ondernemen en wat daar zoal bij komt kijken. Dat de werkelijkheid toch echt anders is als ons wordt voorgespiegeld en keuzes vaak niet gebaseerd worden op ratio, maar op toeval, onkunde en korte termijn. Vaak gaat dat goed natuurlijk, net zo vaak ook fout!

Kortom wij hebben meer te bieden en voor een creatief advies, andere kijk op de zaak en vooral een portie gezond verstand, kun je bij ons terecht. Aangezien wij allemaal wel een passie delen voor de wereld om ons heen zitten wij in onze kracht als er een link is met duurzame en maatschappelijk thema’s. Liever verspillen wij onze energie niet aan vraagstukken waar de samenleving niet op zit te wachten.