Direct resultaat

Zowel de inzet van de service op locatie als het gebruik van de Bandenpomp levert altijd direct resultaat op. En, belangrijk, het is concreet en makkelijk toepasbaar. Het kost geen moeite, geen gedoe en we nemen al het regelen en organiseren uit handen. Uit ervaring kunnen we aangeven dat de inzet van de service op locatie altijd erg wordt gewaardeerd door automobilisten.

Wij maken vaak de vergelijking met de fiets. Als je een zachte band hebt en je pompt die op, rij je direct lichter en makkelijker. Nou, dat is met je auto precies hetzelfde! Je hebt direct voordeel van het doen van dit klusje en daar zit geen vertraging in.

Zowel met de service als met de Bandenpomp krijg je direct het voordeel onder ogen. Als onze medewerkers dit klusje doen, geven wij altijd met behulp van een Ruitenwisserkaart informatie over het resultaat van de metingen van de bandenspanning. Bij bijzonderheden of een lekke band, laten we dat natuurlijk ook weten.

De Bandenpomp geeft op het beeldscherm weer wat de bandenspanning is, hoeveel er wordt bij gepompt en alle andere meldingen of bijzonderheden. Als je dan klaar bent, zie je direct in beeld hoeveel je bespaart met dit klusje en word je bedankt voor het gebruik.

Voor de organisatie of het bedrijf geven we deze besparingen ook weer in overzichtelijke rapportages. Deze kunnen direct gebruikt worden om aan de eigen medewerkers en anderen te laten w eten welke besparingen zijn gerealiseerd. Natuurlijk helpen wij graag met informatie voor een paragraaf in het milieujaarverslag of de rapportage voor Greenkey of de CO2 prestatieladder.

Zo bieden wij elk bedrijf of organisatie waar veel auto’s komen een oplossing op maat aan. Wij helpen de bezoekers en medewerkers direct met het klusje met een team medewerkers of we plaatsen een Bandenpomp. Bij een parkeerterrein waar honderden auto’s komen, is niets doen eigenlijk geen optie.