100 euro winst per auto

Omdat zoveel auto’s, ruim 60 %, met onderspanning rijden, realiseren wij grote kostenbesparingen voor onze klanten. Die besparingen hangen natuurlijk af van een aantal factoren die per auto verschillen. Uiteindelijk is het belangrijkste gegeven het percentage onderspanning. In de al eerder weergegeven grafieken komt de relatie met vooral extra brandstofgebruik en versnelde bandenslijtage duidelijk naar voren.

Onze service op locatie: gegarandeerd een kostenbesparing

Wij hebben inmiddels met onze service op locatie duizenden projecten uitgevoerd en bij ruim 200.000 auto’s de banden opgepompt. Nog nooit hebben wij een project uitgevoerd waarbij de kostenbesparing niet groter was dan de kosten voor de inzet van onze medewerkers. Uit onze rapportages blijkt elke keer opnieuw dat gemiddeld de besparingen ruim drie keer zo groot zijn als de kosten van een project.

Bij een grote zakelijke dienstverlener zijn de kostenbesparingen die wij jaarlijks realiseren ruim 100.000 euro. Gewoon door regelmatig de banden van alle leaseauto’s netjes op te pompen. Per leaseauto besparen we zo snel 100 euro per jaar aan kosten. De inzet van onze service garandeert dat alle leaseauto’s die wij op de vaak verschillende locaties in Nederland tegenkomen bij de uitvoering van de projecten ook daadwerkelijk op de juiste spanning rijden. Vanaf circa 25 auto’s per vestiging is onze inzet al rendabel.

Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u ons direct benaderen, we helpen u graag. We vinden altijd een werkwijze die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van onze klanten.

De Bandenpomp: kan zich al in 1 week terugverdienen!

Naast de service op locatie kunnen we ook bij elke organisatie met een parkeerterrein of garage een Bandenpomp plaatsen. Daarmee biedt u 24 uur per dag aan uw medewerkers, bezoekers en klanten een kostenbesparing op maat aan. Uit ervaring weten wij dat per keer gebruik elke auto ongeveer 20 tot 25 euro aan kosten bespaart door de Bandenpomp te gebruiken. Dat is een mooi cadeautje dat u geeft in deze dure tijden met hoge brandstofprijzen!

Voor een vast bedrag per jaar gaan wij deze samenwerking aan, waarbij wij alle kosten van plaatsing, onderhoud, service en garanties dragen en u altijd de beschikking heeft over deze uitstekende en gratis te gebruiken Bandenpomp. Ideaal voor locaties waar relatief weinig lease auto’s komen, maar wel erg veel automobilisten. Denk hierbij aan gemeentelijke parkeervoorzieningen, winkelcentra, bedrijventerreinen, grote winkels en vestigingen van bedrijven.

De plaatsing van een Bandenpomp verdient zichzelf al terug met een groep van circa 25 leaseauto’s die er gebruik van maken. Dat is snel verdiend dus! Want een Bandenpomp kan met 5.000 gebruikers ook meer dan 100.000 euro per jaar aan kosten besparen. Dan bedraagt de terugverdientijd slechts 1 tot 2 weken!

Wij plaatsen Bandenpompen in heel Nederland op elke locatie en komen graag met nieuwe en enthousiaste organisaties in contact om naar wens een concept overeenkomst toe te zenden en de mogelijkheden te bespreken.