Testimonials

Wat andere zeggen over de Service op Locatie

Paul Broos, productmanager Duurzaam bij Eneco Business
“De Service op Locatie is bij ons zeer goed ontvangen. Het was een prima actie en professioneel uitgevoerd. De medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kan dit aan elk bedrijf aanbevelen.”

Marion Kemper, MVO afdeling Ordina
De service Band op Spanning past uitstekend in het MVO-beleid. Ordina wil de eigen bedrijfsvoering op een maatschappelijk verantwoorde manier vormgeven. Aan deze verantwoordelijkheid geven we onder andere invulling door zorgvuldig om te gaan met het milieu. Op diverse bedrijfsvoeringaspecten stellen we jaarlijks milieudoelen en maken we een jaarprogramma. Op het gebied van mobiliteit hebben we initiatieven rondom drie actielijnen: Zuiniger auto’s, Zuiniger rijden, Minder rijden.

Marlies van der Heijden, gemeente Roosendaal.
“Band op spanning is in Roosendaal steeds het succesnummer van de Europese mobiliteitsweek.  Je biedt mensen een concreet handvat aan om te bezuinigen op hun uitgaven en tegelijkertijd het milieu te sparen. Band op spanning biedt met de Service op Locatie met deze concrete, uitnodigende en leuke actie de mogelijkheid om als automobilist iets bij te dragen. “

Eddy Satoer, Gemeente Heemstede
“De gemeente Heemstede heeft de Service op Locatie ingezet vanwege duurzaamheid. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de actie die plaatsvond tijdens de Europese week van de mobiliteit. De rapportage met de resultaten is kort na de actie toegezonden; een overzichtelijke en zeer informatieve rapportage waar we goed mee kunnen communiceren in en buiten de organisatie. Kortom een zeer geslaagde actie!”

Cindy Slaghuis, projectleider Aardewerk
“Autorijden kan veel veiliger, schoner en goedkoper. Waar beter te beginnen dan bij de nieuwe generatie chauffeurs! Leerlingen van de AKA-opleiding (Arbeidsmarkt geKwalificeerd Assistent) zetten zich hiervoor in en brengen banden op de juiste spanning. Resultaat tweeledig: klimaatverbetering en besparing! Ter plaatse controleren de leerlingen door middel van professionele mobiele computergestuurde apparatuur de bandenspanning van zo’n 300 auto’s van alle medewerkers en leerlingen en brengen deze zo nodig op de juiste spanning. Met hiervoor speciaal ontwikkelde ruitenwisserkaartjes worden de automobilisten geïnformeerd over zowel de oude als de nieuwe bandenspanning”.