Pluspunten

Niet iedereen kan zelf op een goede manier de banden van zijn of haar auto op spanning brengen. Dat is natuurlijk helemaal geen schande, want er zijn veel goede redenen waarom dit lastig of vervelend is. Het is ook een klusje dat er snel bij inschiet als je niet regelmatig in de buurt bent van een goede Bandenpomp of zelf geen compressor hebt.

Als bedrijf of organisatie zijn er dan ook veel goede redenen om de service op locatie in te zetten. Door onze opdrachtgevers worden vaak de volgende pluspunten genoemd.

Gemak en service
Het inzetten van de service is een concrete en positieve manier om te werken aan duurzame mobiliteit. De dienst sluit goed aan op het bedienen van onze eigen medewerkers en geeft invulling van onze maatschappelijke doelen en helpt het klimaat en milieu te beschermen. Erg zichtbaar en klantvriendelijk.

Versterking imago
De deelnemende auto’s ontvangen een kaartje met informatie over de resultaten. Dit kaartje kun je voorzien van een eigen boodschap en propositie en biedt zo een verrassende en makkelijke manier om te communiceren met klanten en bezoekers. Zij waarderen de inzet vaak sterk en zijn daar erg enthousiast over.

Extraatje voor klanten en medewerkers
Met het oppompen van de banden rijdt de auto jaarlijks snel 100 euro goedkoper doordat je minder brandstof verbruikt en de banden langer meegaan. Dit is letterlijk geld dat je aan de automobilist weggeeft, een fijn cadeautje dat ze natuurlijk in deze dure tijden goed kunnen gebruiken.

Ongekend rendement
Het financiële rendement is vaak drie tot zelfs vier keer groter dan de kosten van de inzet van de service. Bij een leasewagenpark nemen de brandstofkosten af, slijten de banden minder snel en wordt onnodige uitstoot van CO2 voorkomen. Deze besparingen komen het bedrijf direct ten goede, naast de winst voor de maatschappij en verkeersveiligheid!
Graag helpen we je met een offerte op maat en laten we zien wat we kunnen bereiken voor jouw organisatie.