Hoe werkt de Service op Locatie?

Hoe het werkt
Het autovervoer dat uw bijeenkomst, uitje of event aantrekt kunt u gemakkelijk duurzaam maken. Zo is onze Service op Locatie ingezet tijdens de duurzame week, de week van de mobiliteit, op menig eindejaarsuitje of op het nationale duurzaamheidscongres.

Onze servicemedewerkers komen met mobiele apparatuur naar uw parkeerterrein of garage toe. In overleg vinden wij altijd een werkwijze en planning die goed past bij en aansluit op de wensen en mogelijkheden van de locatie.

De Service op Locatie in de praktijk:

  • Automobilisten kunnen zich ter plekke of van tevoren aanmelden d.m.v. het kenteken. Of kies, zoals de meeste bedrijven doen, voor een aankondiging van tevoren die geldt voor alle aanwezige auto’s.
  • Wij werken met eigen, unieke software die de data van ruim 25.000 adviesspanningen op kenteken kan koppelen. Zo weten wij altijd welke spanning de banden moeten krijgen. De automobilist zelf hoeft niet aanwezig te zijn.
  • Onze slimme software houdt rekening met verschillende correctiefactoren, zoals bandenmaat en type band. De garantie voor goed opgepompte banden.
  • Iedere gecontroleerde auto krijgt een kaartje onder de ruitenwisser met daarop een overzicht van de metingen en besparingen. Ook vermelden wij de door de fabrikant geadviseerde bandenspanning. Op dit kaartje kan tevens uw eigen boodschap komen te staan.
  • U ontvangt na het afronden van de service een totaalrapportage van totale besparingen van liters brandstof,
    bandenslijtage en CO2– besparing. Deze cijfers kunt u gebruiken in uw communicatie of verslaglegging.

Interesse in onze Service?

Bel 030-230 69 10, mail naar info@bandopspanning.nl of neem contact op via ons contactformulier.

3 veelgestelde vragen over de Service op Locatie

Welke apparatuur wordt er gebruikt tijdens de Service op Locatie?

De medewerkers van Band op Spanning werken met een computer en zelf ontwikkelde software. Dit systeem zoekt bij elk kenteken én bandenmaat de geadviseerde bandenspanning op. Wij beschikken over informatie van de RDW die relevant is voor de uitvoering van onze service. Dit is, gekoppeld aan het kenteken, informatie over merk/model/type en de bijbehorende geadviseerde bandenspanning(en).

Is Band op Spanning gespecialiseerd in bandenspanning?

Wij zijn een organisatie die volledig gespecialiseerd is in het op spanning brengen van autobanden. Wij werken sinds 2004 met veel succes bij honderden bedrijven, gemeenten en evenementen. Onze medewerkers zijn goed getraind en omdat wij onze eigen software hebben ontwikkeld, werken we volledig digitaal en efficiënt. Doordat op kenteken de registratie wordt bijhouden, kan indien nodig bij vragen precies worden opgezocht of een auto is gecontroleerd en welke gegevens daarbij zijn geregistreerd.

Is het mogelijk bepaalde auto’s aan of af te melden?

In overleg met de opdrachtgever kunnen wij alle auto’s op een terrein controleren of alleen de aangemelde auto’s of bijvoorbeeld alleen leaseauto’s. Dit aanmelden gebeurt op basis van kentekenkoppeling. Ook kunnen wij verzoek spanningen aanbrengen, als dat van tevoren is doorgegeven.