Service op Locatie

Service op Locatie: een feestje voor je banden
Maak uw personeelsbijeenkomst, congres of evenement duurzaam door medewerkers of bezoekers klimaatvriendelijker, schoner én veiliger de weg op te laten gaan. Dit kan door ze met goed opgepompte autobanden te laten vertrekken. Auto’s met goed opgepompte banden rijden direct klimaatvriendelijker, wat een concrete en zeer effectieve maatregel is.

Met de Service op Locatie boekt u een team van servicemedewerkers van Band op Spanning. Het team zorgt ervoor dat alle aanwezige of alleen de geselecteerde auto’s van de juiste bandenspanning worden voorzien. Onze Service is in te zetten op een (zakelijk) evenement, congres, medewerkersfeest, eindejaarsbijeenkomst of vergadering in heel Nederland.

Voordelen

Met de Service op Locatie:

  • maakt u een (zakelijk) evenement duurzaam
  • realiseert u CO2-besparing door het autobezoek te verduurzamen
  • organiseert u een originele en leuke activiteit op gebied van duurzaamheid, milieu en veiligheid
  • bezorgt u een kostenbesparing op brandstof en slijtage van banden
  • biedt u luxe en gemak: mensen ervaren het als een cadeautje om niet zelf hun banden op te hoeven pompen
  • bent u zichtbaar in actie voor duurzame mobiliteit
  • sluit u een feestje of evenement duurzaam ‘af’: automobilisten rijden direct schoner en veiliger naar huis

Maar liefst 94% van onze klanten is tevreden tot zeer tevreden over onze service.

Eddy Satoer, Gemeente Heemstede
“De gemeente Heemstede heeft de Service op Locatie ingezet vanwege duurzaamheid. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de actie die plaatsvond tijdens de Europese week van de mobiliteit. De rapportage met de resultaten is kort na de actie toegezonden; een overzichtelijke en zeer informatieve rapportage waar we goed mee kunnen communiceren in en buiten de organisatie. Kortom een zeer geslaagde actie!”

Prijs
De Service op Locatie is al rendabel vanaf 30 auto’s, maar we kunnen
tot duizenden auto’s bedienen. De investering voor de Service op Locatie bij een gemiddelde opdracht is voor 150 auto’s € 1.375,- excl. btw.

Bij de uiteindelijke kosten van de Service op Locatie spelen specifieke wensen en praktische eisen een rol. Ook speelt mee of alle auto’s gecontroleerd moeten worden of alleen een selecte groep auto’s. Voor elke Service-klus kunnen wij op maat een passende werkwijze maken, die aansluit bij de wensen en omstandigheden. 

Vraag voor uw evenement of bijeenkomst gerust een offerte op maat aan.

3 veelgestelde vragen over de Service op Locatie

Vanaf hoeveel auto’s wordt de Service op Locatie uitgevoerd?

Wij komen langs op elke locatie in Nederland en werken vanuit Utrecht. De kleinste projecten die wij uitvoeren zijn vanaf 30 auto’s. Wij werken nooit voor particulieren met 1 of 2 auto’s, maar altijd voor groepen auto’s bij bedrijven, gemeenten of evenementen. In overleg maken we altijd een offerte op maat, die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers.

Is het nodig dat de autobezitter aanwezig is bij de controle?

De medewerkers van Band op Spanning werken met een computer en zelf ontwikkelde software, die bij elk kenteken én elke bandenmaat de geadviseerde bandenspanning opzoekt. Het is dus niet nodig dat de autobezitter aanwezig is.

Waarom is de Service op Locatie effectief?

De meeste mensen ervaren het als een cadeautje wanneer de banden van hun auto (gratis) opgepompt worden, zonder dat het hun enige moeite of tijd kost. Zo hoeven zij niet eerst uit te zoeken wat de juiste spanning is voor de eigen banden, de spanning te meten en indien nodig de banden opnieuw op te pompen.

Een beter milieu begint bij een goede bandenspanning. Als alle auto’s met goed opgepompte banden zouden rijden, bespaart dat jaarlijks tot 0,4 megaton CO2-uitstoot. De maatregel is dan ook opgenomen in het Klimaatakkoord en in het 54puntenplan van Urgenda.