Service op Locatie

Service op Locatie: een feestje voor je banden 
Verduurzaam uw personeelsbijeenkomst, event of congres door medewerkers of bezoekers klimaatvriendelijker, schoner én veiliger de weg op te laten gaan. Dit kan door ze met goed opgepompte autobanden te laten vertrekken. Auto’s met goed opgepompte banden rijden direct klimaatvriendelijker.

Met de Service op Locatie boekt u een team van servicemedewerkers van Band op Spanning. Zij zorgen ervoor dat de aanwezige of alle geselecteerde auto’s van de juiste bandenspanning worden voorzien.  

De dienst is in te zetten op een: (zakelijke) event, congres, medewerkersfeest, eindejaarsbijeenkomst of vergadering. Wij zijn actief in heel Nederland. Voor bedrijven, evenementen en overheden.

Het goed oppompen van banden is concreet en zeer effectief. 60% van de auto’s rijdt met te zachte banden.

Met de Service op Locatie:

  • verduurzaamt u een (zakelijk) evenement
  • realiseert u CO2 besparing door het autobezoek te verduurzamen
  • biedt u een originele en leuke activiteit op gebeid van duurzaamheid, milieu, veiligheid
  • biedt u een kostenbesparing op brandstof en slijtage van banden
  • biedt u luxe en gemak: mensen ervaren het als een kadootje niet zelf hun banden op te hoeven pompen
  • bent u zichtbaar in actie voor duurzame mobiliteit
  • sluit u een evenement of feestje ‘af’: automobilisten rijden direct duurzamer en veiliger naar huis

Maar liefst 94 % van onze klanten is tevreden tot zeer tevreden over onze service.

Eddy Satoer, Gemeente Heemstede
“De gemeente Heemstede heeft de Service op Locatie ingezet vanwege duurzaamheid. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de actie die plaatsvond tijdens de Europese week van de mobiliteit. De rapportage met de resultaten is kort na de actie toegezonden; een overzichtelijke en zeer informatieve rapportage waar we goed mee kunnen communiceren in en buiten de organisatie. Kortom een zeer geslaagde actie!”

Meer testimonials

150 gecheckte auto’s leveren gemiddeld de volgende winst op:

795 minder liter brandstof

2,7 ton minder CO2

16 voorkomen versleten banden

€ 2690,- kostenbesparing

Vanaf hoeveel auto’s komen jullie langs?

Wij komen langs op elke locatie in Nederland en werken vanuit Utrecht. De kleinste projecten die wij uitvoeren zijn vanaf 30 auto’s. Wij werken nooit voor particulieren met 1 of 2 auto’s maar altijd voor groepen auto’s bij bedrijven, gemeenten of evenementen. In overleg maken we altijd een offerte op maat die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers.

Is het nodig dat de autobezitter aanwezig is bij de controle?

De medewerkers van Band op Spanning werken met een computer en eigen ontwikkelde software die bij elk kenteken én bandenmaat de geadviseerde bandenspanning op zoekt. Het is dus niet nodig dat de autobezitter aanwezig is.

Waarom is de Service op Locatie effectief?

De meeste mensen ervaren het als een kadootje wanneer de banden van hun auto (gratis) opgepompt worden, zonder dat het hen enige moeite of tijd kost. Men hoeft niet eerst uit te zoeken wat de juiste spanning is voor de eigen banden, de spanning te meten en indien nodig de banden opnieuw op te pompen.

Een beter milieu begint bij een goede bandenspanning :-). Als alle auto’s met goed opgepompte banden zouden rijden bespaart dat jaarlijks tot 0,4 Megaton CO2-uitstoot. De maatregel is dan ook opgenomen in het Klimaatakkoord.

Prijs
De Service op Locatie is al rendabel vanaf 30 auto’s, maar we kunnen tot duizenden auto’s bedienen.  Om u een idee te geven. De investering voor de Service op Locatie bij een gemiddelde opdracht is voor 150 auto’s € 1.375,-, ex btw.

Bij de uiteindelijk kosten van de Service op Locatie spelen specifieke wensen en praktische eisen een rol. Ook speelt mee of alle auto’s gecontroleerd moeten worden of alleen bepaalde auto’s.  Zo kan d.m.v. kenteken van te voren een selectie van auto’s aangemeld worden of kan men zich terplekke aan- of afmelden bij het binnenrijden van de parkeerplaats.

Vraag voor uw evenement of bijeenkomst gerust een offerte op maat aan.