Service op Locatie

Met de Service op Locatie komen wij op elke gewenste locatie langs om van de aanwezige auto’s de bandenspanning te meten en indien nodig van de juiste bandenspanning te voorzien. Dit doen wij al 10 jaar met veel succes bij honderden bedrijven, gemeenten en evenementen.

Wij zijn een onafhankelijke organisatie en als specialist werken wij met eigen, unieke software die de data van ruim 25.000 adviesspanningen op kenteken kan koppelen. Zo weten wij ook als de auto op slot zit en de eigenaar ergens in het kantoor aan het werk is, altijd welke spanning de banden moeten krijgen.

Met onze 50 medewerkers helpen wij jaarlijks tienduizenden auto’s weer veilig, zuinig en schoner te rijden. Heel concreet en praktisch. Wij bieden altijd een kostenbesparing plus winst voor het milieu, de verkeersveiligheid en enthousiaste medewerkers & bezoekers. In overleg met bedrijven, organisaties of evenementen vinden wij altijd een werkwijze en planning die goed past en aansluit bij de wensen en mogelijkheden.

Na de uitvoering van de service stellen wij een rapportage op met daarin de details over de bij jouw gerealiseerde besparingen. De concrete resultaten laten zien dat de besparingen snel drie keer groter zijn dan de kosten.

Hoe gaat dat in de praktijk?
Een impressie van de service op locatie vind je hieronder:

Interesse?
Bel 030-230 69 10, mail via info@bandopspanning.nl of neem contact op via ons contactformulier

Partner van MVO Nederland? Dan ontvangt u nu 15 % korting op de Service op Locatie! 
Geldig voor reserveringen in kwartaal I van 2019. Neem snel contact op. Of lees meer in de Nieuwjaarsvoucher