Partners

Band op Spanning is partner van of werkt samen met de volgende organisaties:

Kies de Beste Band
Wij zijn ondertekenaar van de Verklaring Gebruik Beste Band en partner van de Campagne Kies de Beste Band

 

 

MVO Nederland
MVO Nederland is de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) met duizenden aangesloten organisaties. Band op Spanning is al jaren partner en als koploper actief.

Hier, klimaatbureau
Wij zijn partner van de HIER klimaatcampagne. Dit is een organisatie die heel Nederland wil betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. Bedrijven en organisaties die klimaatvriendelijke producten of diensten leveren, kunnen zich aansluiten bij de HIER Klimaatcampagne en het HIER Klimaatbewust logo gebruiken.

Klimaatstraatfeest
Het HIER Klimaatstraatfeest is de grootste en leukste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Duizenden straten strijden in deze wedstrijd om de meeste energiebesparing en maken daarmee kans op een van de tien straatfeesten.

Europese Mobiliteitsweek
Traditiegetrouw vindt de Europese MobiliteitsWeek plaats in de derde week van september. Met de Europese MobiliteitsWeek geeft de Europese Commissie aandacht aan duurzame vormen van vervoer en bewust autogebruik. Met Band op Spanning ondersteunen we tal van activiteiten in deze periode bij tientallen gemeenten.

de ANWB
Met de ANWB is regelmatig contact over onze activiteiten. Zij zijn erg enthousiast over de slimme Bandenpomp en hebben er zelf al 5 geplaatst om aan hun medewerkers en bezoekers aan te bieden. Ze stimuleren andere organisaties om ook Bandenpompen te plaatsen en zo te helpen om veel meer auto’s zuiniger, schoner en veiliger te laten rijden.

Het Nieuwe Rijden
Het programma Het Nieuwe Rijden heeft tot doel heeft om automobilisten, beroepschauffeurs en wagenparkbeheerders aan te zetten tot een energie-efficiënter aankoop-, reis- en rijgedrag. Wij zijn al jaren partner om in dit netwerk contacten te onderhouden en de duurzame rijstijltips aan te scherpen en te helpen verbeteren. Dit programma is ruim 10 jaar terug met succes door de overheid gestart. De ondersteuning door de overheid wordt eind dit jaar gestopt.