Lucht

Voor

Klimaat

Geniet je ook zo van de natuur? Lekker struinen over de hei of langs het strand, wandelen in de bossen. Of gewoon op weg naar kantoor of een afspraak en het landschap trekt in al zijn verwondering aan je voorbij. Maar helaas staat het klimaat en daarmee het mooie landschap onder druk. En daarvoor komen wij vanuit De Groene Garage in actie met de Slimme Bandenpomp, onze Mobiele Service Band op Spanning en Nederlandse CO₂-certificaten. Uit liefde voor de natuur, in actie voor het klimaat. Help ons mee! Positieve aandacht voor het klimaat zit ‘m soms in de kleine dingen…

Double block image

De Slimme Bandenpomp

Wij helpen alle automobilisten schoner en veiliger te rijden door Slimme Bandenpomp te plaatsen. Deze werken op zonne-energie en werken aantoonbaar beter dan de reguliere pompen bij tankstations. Met touchscreenbediening kan iedereen makkelijk de pomp instellen en gebruiken. Je kunt zelfs met je kenteken de juiste bandenspanning opzoeken. Help je bezoekers, medewerkers of inwoners direct met de plaatsing van een Slimme Bandenpomp. Zo bespaart iedereen direct op brandstof en CO₂-uitstoot en gaat iedereen veiliger de weg op.

211

Slimme Bandenpompen in gebruik in Nederland

23.74

Gemiddeld bespaard bedrag

34812

Ton CO₂-uitstoot bespaard

Lucht

Voor

Klimaat

Double block image

Mobiele service

Met verbazing zien we dat 60% van de auto’s met onderspanning rijdt en daarmee onbedoeld extra vervuilt. Dat is jammer, want niemand wil het klimaat en het milieu extra belasten. We hebben daarom onze Mobiele Service Band op Spanning opgezet. Wij komen op locatie langs om de autobanden op spanning te brengen. Dat doen we in heel Nederland bij evenementen, gemeenten en bedrijven.

CO₂-uitstoot compenseren?

Niemand rijdt een auto, zet de verwarming aan of wil het klimaat schaden met de verbranding van fossiele brandstoffen. Helaas is het nog niet mogelijk te werken, te wonen en te genieten zonder fossiele CO₂ uit te stoten. Wel doen we allemaal steeds meer ons best om onze CO₂-uitstoot te reduceren met duurzame brandstoffen, groene stroom en besparingsmaatregelen. Bedrijven en organisaties kunnen de CO₂-uitstoot die dan nog resteert nu met onze Nederlandse CO₂-certificaten compenseren.

Ontmoet onze klimaatpartners

Partner Logo: Urgenda

Urgenda is de organisatie voor innovatie en duurzaamheid die Nederland samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren sneller duurzaam wil maken. Ons project is onderdeel van het 54 Puntenplan.

Partner Logo: ANWB

Partner van het eerste uur en opening van de 1ste Slimme Bandenpomp bij het hoofdkantoor door toenmalig directeur Guido van Woerkom

Partner Logo: Milieu Centraal

Milieu Centraal geeft je onafhankelijke, praktische en betrouwbare informatie voor duurzame tips en adviezen. Zij raden het gebruik van de Slimme Bandenpomp aan.

Partner Logo: MVO Nederland

Als partner van MVO Nederland werken we met 2.000 bedrijven samen aan een duurzame economie.

Partner Logo: Stichting Nationale Koolstofmarkt

De Stichting Nationale Koolstofmarkt borgt de betrouwbare uitgifte van onze CO₂-certificaten voor directe klimaatactie en CO₂-compensatie in Nederland.

Actueel

30 January 2024

119 ton CO₂ bespaard!

Een terugblik op 2023: de mooie besparingen die we gerealiseerd hebben met onze klimaatacties.

24 October 2023

Laurens Drogendijk te gast bij de Positieve Impact Podcast

In de nieuwste aflevering van de Positieve Impact Podcast is Laurens Drogendijk te gast!

10 October 2023

Band op Spanning gaat verder als De Groene Garage!

Band op Spanning, bekend van de Slimme Bandenpomp en de Service op Locatie, gaat verder als ‘De Groene Garage’!

Ooievaar

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Neem contact met ons op