Lucht voor klimaat

Investeer mee!

Op weg naar 2.500 Slimme Bandenpompen voor 200.000 ton fossiele CO2-reductie.

Klimaatwinst met goed opgepompte banden

De Slimme Bandenpomp biedt hulp en gemak waardoor alle auto’s veilig wegrijden met goed opgepompte banden. Onze innovatieve pomp werkt duurzaam en betrouwbaar, het gebruik is gratis én is in heel Nederland te vinden. Gebruik van de Slimme Bandenpomp levert direct klimaatvoordeel op.

De Slimme Bandenpomp levert meer brandstofbesparing op bij gebruik dan alle gangbare luchtpompen. Deze klimaatwinst is onafhankelijk vastgesteld door het adviesbureau CE Delft. Per 1 maart 2022 heeft De Groene Garage het project gestart om 2.500 Slimme Bandenpompen in Nederland te plaatsen. Dit is onafhankelijk gevalideerd bij de Stichting Nationale Koolstofmarkt (SNK) voor vrijwillige CO2-compensatie.

Missie & klimaatactie

De Groene Garage wil doorgroeien naar 2.500 Slimme Bandenpompen. Met onze klimaatactie zorgen wij voor makkelijk toegankelijke locaties in je eigen wijk of woonplaats. Door te investeren in onze CO2-certificaten versnel je de aanpak van het klimaatprobleem.

Compenseer met CO2-certificaten

Misschien heeft jouw organisatie nog moeite om de eigen resterende CO2-uitstoot te compenseren en is er wel het doel gesteld naar Net Zero te opereren. Door te compenseren zorg je ervoor dat elders fossiele CO2-uitstoot wordt vermeden. Wij bieden een investering in gecertificeerde CO2-reductie die door De Groene Garage in Nederland worden gerealiseerd.

Extra voordelen

  • Mensen in jouw organisatie zijn trots op een actief klimaatbewustzijn.
  • Reduceren en compenseren versterkt de reputatie van jouw organisatie en het straalt positieve verantwoordelijkheid uit.
  • Met de investering kunnen wij bovendien werken aan herstel van klimaatschade aan de lokale natuur door flora en fauna-projecten te financieren.

Kom in actie!

Koop een CO2-certificaat van De Groene Garage en draag actief bij aan klimaatherstel. Elk certificaat staat voor 1 ton CO2-uitstootreductie. Bedrijven en organisaties kunnen hiermee de eigen fossiele CO2-uitstoot compenseren. Dit is betrouwbaar, concreet en lokaal in Nederland.

Geïnteresseerd?

Bel voor introductieaanbod met ons team, 030 – 230 69 10 of mail naar info@bandopspanning.nl.