Kwartaalservice

De Service op Locatie is ook structureel in te zetten. Dit houdt in dat onze medewerkers elk kwartaal langskomen en alle aanwezige auto’s van de juiste bandenspanning voorzien.

  • U neemt dan de totale verantwoordelijkheid voor het verduurzamen van uw wagenpark, op het gebied van bandenspanning. Meer kunt u binnen de huidige mobiliteit niet doen!
  • U draagt op een concrete en positieve manier bij aan het verduurzamen van de huidige mobiliteit.
  • U bespaart maximaal op brandstofkosten op uw bedrijfswagens, wat betreft brandstof en slijtage banden. Met het oppompen van de banden rijdt een auto jaarlijks gemiddeld 100 euro goedkoper. 

Leasewagenpark?
Heeft u veel leasewagens of bedrijfswagens? Het financiële rendement (door brandstofbesparing en minder slijtage) is vaak drie tot zelfs vier keer groter dan de kosten van de inzet van de service. U ontvangt elk kwartaal een overzicht met alle gerealiseerde besparingen, o.a. brandstof maar ook CO2 reductie.

Een praktijkvoorbeeld
Een consultancybedrijf met één grote hoofdvestiging en vier kleinere vestigingen heeft in totaal circa 2.200 auto’s, waarvan 700 leaseauto’s. Middels de Service op Locatie zijn elk kwartaal alle aanwezige auto’s van de juiste bandenspanning voorzien. De leaseauto’s hebben op verzoek van de opdrachtgever 0,2 bar bovenop de normale adviesspanning gekregen. Daarmee wordt zuiniger en dus goedkoper gereden zonder op veiligheid of comfort in te leveren. Na elk kwartaal zijn de resultaten gerapporteerd en na een jaar komen we tot onderstaand totaaloverzicht: