Ik wil de Service op Locatie

Service op Locatie: een feestje voor je banden 
Ja, ik wil mijn bedrijf verduurzamen of mijn bijeenkomst klimaatvriendelijker, schoner én veiliger maken door auto’s met goed opgepompte banden verder te laten rijden. 

De voordelen van Service op Locatie

  • directe verbetering van uw duurzaamheidsprestaties
  • directe verlaging van de CO2-voetafdruk
  • een originele en leuke activiteit op gebied van duurzaamheidsprestaties
  • u bent zichtbaar in actie om mobiliteit te verduurzamen
  • een origineel kadootje voor uw medewerkers, bezoekers, inwoners of klanten: er wordt direct bespaart op brandstof en een terugkerend klusje wordt uit handen genomen.
  • in te zetten op elk (zakelijke) event, congres, medewerkersfeest, eindejaarsbijeenkomst of elke vergadering. Door heel Nederland.

Ik vraag een offerte aan

Wat kost de Service op Locatie?

De Service op Locatie is al rendabel vanaf 30 auto’s, maar we kunnen tot duizenden auto’s bedienen. Om u een idee te geven. De investering voor de Service op Locatie bij een gemiddelde opdracht is voor 150 auto’s € 1.375, -.

Bij de uiteindelijk kosten van de Service op Locatie spelen specifieke wensen een rol. Ook speelt mee of alle auto’s gecontroleerd moeten worden of alleen bepaalde (bijvoorbeeld lease) auto’s.

De potentiële besparingen zijn sterk afhankelijk van het percentage auto’s met onderspanning, de gemiddelde jaarkilometrage van de auto’s en de samenstelling van het wagenpark. Een deel van deze besparing komt voort uit het lagere brandstofverbruik. Een ander deel van de besparing heeft te maken met de voorkomen slijtage van de autobanden. In de praktijk blijkt dat we gemiddeld per auto op jaarbasis € 100,- besparen.

Waarom is de Service op Locatie effectief?

Bijna de helft van de automobilisten (47%) controleert de bandenspanning minimaal drie keer per jaar, 19% van de automobilisten controleert de bandenspanning nooit1. Het op spanning brengen van banden gebeurt in de meerderheid van de gevallen echter (93%) niet correct2.
1. Heinoo, A. (2016). Bandenbewustzijn van de Nederlandse Automobilist.
2 BOVAG (6 juli 2017). Vakantiegangers op pad met veel te lage bandenspanning.


Wist u dat de Service op Locatie ook structureel in te zetten als kwartaalservice: klimaatvriendelijker kun u uw huidige, zakelijke autoverkeer niet maken. Neem gerust contact op!

Maar liefst 60% van de auto’s rijdt met te zachte banden. Het goed oppompen van banden is een concrete en zeer effectieve maatregel.
Ja, nu weet ik het zeker. Ik vraag een offerte aan