_home_ Band_op_spanning_box

In Nederland rijdt 60 procent van alle auto’s met een te lage bandenspanning. Dit kost 2 tot 5 procent extra brandstof, versnelde bandenslijtage en de lucht wordt vervuild met CO2, fijnstof, en NOx. Auto’s met onderspanning zorgen voor een verdubbeling van verkeerslawaai en krijgen vaker ongelukken. Bijna 7 procent rijdt zelfs ongemerkt met een lekke band: levensgevaarlijk.

Per jaar kost dit per auto snel 75 tot wel 150 euro. Zonde van het geld, de vervuiling en de ongelukken! Banden lopen altijd langzaam leeg. Daar is niets aan te doen. Om te zorgen dat een auto met de juiste spanning rijdt, helpen wij met twee goede oplossingen.

Service op locatie
Wij komen op locatie langs om de bandenspanning van de auto’s te controleren en indien nodig op de juiste spanning te brengen. Dit doen wij al vele jaren met veel succes en inmiddels honderdduizenden automobilisten geholpen met onze Service op locatie.
De slimme Bandenpomp
Wij helpen je gemakkelijk zelf je banden op spanning te brengen door het plaatsen van een slimme Bandenpomp. Na veel klachten en problemen met de gangbare luchtpompen bij tankstations hebben wij een sterk verbeterde en gratis te gebruiken Bandenpomp ontwikkeld die er wel voor zorgt dat je met de juiste spanning weer de weg op gaat. Inmiddels staat die al op veel locaties en iedereen is enthousiast.