Gratis actie banden oppompen deze zomer

Gratis actiedag! 
Goed nieuws! Wij mogen een gratis actiedag aanbieden en komen dan graag langs om de bandenspanning van de autobezoekers te controleren en deze direct op te pompen! Een positieve en verrassende actie die door iedereen wordt gewaardeerd!

Band op Spanning heeft als doel om het probleem van onderspanning in Nederland op te lossen (maar liefst 60% van de automobilisten rijdt met onderspanning!). Wij doen dit via onze eigen Slimme Bandenpomp (bijna 100 locaties in Nederland!) en onze Service op Locatie, waarbij wij met een team van Servicemedewerkers op locatie komen en de banden van de aanwezige auto’s weer op de juiste spanning brengen.

Gratis actie!
Deze actie wordt aangeboden namens de campagne Kies de Beste Band die als doel heeft om zoveel mogelijk automobilisten te bereiken en daarmee zoveel mogelijk auto’s met de juiste spanning en goede banden weer te laten rijden. Deze zomer tot eind augustus organiseren we hiervoor actiedagen, waarbij we kosteloos de bandenspanning van auto’s gaan controleren. Wij op zoek naar locatiepartners met een relatief groot parkeerterrein waar gedurende de dag veel mensen met de auto naartoe komen.

De voordelen van deze actie in samenwerking met Rijkswaterstaat

  • Hoge communicatiewaarde
  • Vernoeming filiaal bij online aankondiging
  • Een leuk, positief en kosteloos duurzaamheidsproject
  • Cadeautje voor bezoekers
  • Kies de Beste Band biedt deze actie kosteloos aan!

De Service op Locatie
De Service op Locatie van Band op Spanning zorgt voor een kostenbesparing van 100 tot 150 euro per jaar per auto en geeft de zekerheid dat er weer veiliger, zuiniger en schoner gereden wordt. Met onze praktische en positieve benadering, helpen wij bedrijven, overheden en evenementen het milieu te verbeteren en energie te besparen. De winst voor de verkeersveiligheid en de (eigen) portemonnee is dan natuurlijk ook mooi meegenomen.

Wij voeren onze service uit bij diverse grote en kleine bedrijven door heel Nederland, zoals Gamma, Ikea, ANWB, provincies en heel veel gemeenten. De afgelopen jaren hebben we al ruim 250.000 checks uitgevoerd. De service is een zichtbare en concrete oplossing voor het probleem van onderspanning met direct resultaat. Wij werken digitaal en kunnen dan ook de behaalde resultaten aan de automobilisten en de opdrachtgevers rapporteren. Zo krijgt iedereen te zien hoeveel die bespaart. Een helder rapportage overzicht geeft het percentage auto’s met onderspanning en bijvoorbeeld de voorkomen CO2 uitstoot weer. 

​Wij zijn aanwezig met een team van 5 medewerkers en mobiele meetapparatuur en zijn zichtbaar actief met bijvoorbeeld een kleine partytent, stoepbord(en) en beachflags. Bij de (auto)bezoekers voeren wij op verzoek gratis een bandenspanningscheck uit. Daarmee kunnen automobilisten brandstofkosten, bandenslijtage en CO2 uitstoot besparen! Tevens is het veiliger om met de juiste bandenspanning te rijden. 

Wij doen mee!
Enthousiast geworden en wilt u graag meedoen aan deze kosteloze Service op Locatie?
Neem dan contact met ons op via 030 230 6910 of stuur een e-mail naar info@bandopspanning.nl!

Wij bieden deze actie aan meerdere potentiële locatiepartners aan, hierbij geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij!