Dit zeggen opdrachtgevers

Arjan de Bakker, Programmamanager Duurzame Mobiliteit en senioradviseur MVO van ANWB
Een te lage bandenspanning bij auto’s leidt tot een slechtere wegligging, langere remweg, snellere slijtage van banden en onnodig brandstofverbruik. De Slimme Bandenpomp biedt op al deze punten uitkomst. Dit geldt ook voor ons eigen verkeer; natuurlijk willen we onze eigen medewerkers zo duurzaam en veilig mogelijk de weg op laten gaan. Een goede bandenspanning draagt daar aan bij.

Kees Eriks, Mobiliteitsmanager van Ernst & Young
“Met de Slimme Bandenpomp is het mogelijk om binnen het huidige wagenpark van Ernst & Young direct en maximaal te besparen op CO2.  De pompen op de Ernst & Young vestigingen passen binnen ons streven duurzaamheid in de praktijk te brengen.“ 

Paul Broos, productmanager Duurzaam bij Eneco Business
“De Service op Locatie is bij ons zeer goed ontvangen. Het was een prima actie en is professioneel uitgevoerd. De medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kan dit aan elk bedrijf aanbevelen.

Marion Kemper, MVO afdeling Ordina
“De Service op Locatie van Band op Spanning past uitstekend in ons MVO-beleid. Ordina wil de eigen bedrijfsvoering op een maatschappelijk verantwoorde manier vormgeven. Op diverse bedrijfsvoeringaspecten stellen we jaarlijks milieudoelen en maken we een jaarprogramma. Op het gebied van mobiliteit hebben we initiatieven rondom drie actielijnen: Zuiniger auto’s, Zuiniger rijden, Minder rijden.

Marlies van der Heijden, gemeente Roosendaal
“Band op spanning is in Roosendaal steeds het succesnummer van de Europese mobiliteitsweek. Je biedt mensen een concreet handvat aan om te bezuinigen op hun uitgaven en tegelijkertijd het milieu te sparen. Band op spanning biedt met de Service op Locatie met deze concrete, uitnodigende en leuke actie de mogelijkheid om als automobilist iets bij te dragen.“

Eddy Satoer, Gemeente Heemstede
“De gemeente Heemstede heeft de Service op Locatie ingezet vanwege duurzaamheid. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de actie die plaatsvond tijdens de Europese week van de mobiliteit. De rapportage met de resultaten is kort na de actie toegezonden; een overzichtelijke en zeer informatieve rapportage waar we goed mee kunnen communiceren in en buiten de organisatie. Kortom een zeer geslaagde actie!”