Hoe werkt het?

We helpen de gebruiker op weg
De Bandenpomp is voorzien van een groot touchscreen met heldere instructies. Zo kan iedereen zelf de bandenspanning van auto, motor of caravan makkelijk controleren en bijpompen. Op de verschillende schermen staan icoontjes, knoppen en instructies die voor zich spreken. Indien je hulp nodig hebt of een toelichting wenst, kun je dat via een informatieknop direct krijgen. Ook als je de bandenspanning niet kent, of niet weet hoe je een band moet oppompen, kun je met de Bandenpomp uitstekend uit de voeten.

Met de heldere instructie en zelfs de mogelijkheid om de adviesspanning automatisch op te vragen met behulp van je kenteken, lukt het altijd om je banden goed op te pompen. Tijdens het gebruik, zie je in beeld direct staan wat er gebeurt. Ook bijvoorbeeld een melding of waarschuwing als je een lekke band hebt, of de pompstok niet juist op het ventiel drukt. Tot slot zie je in beeld direct de besparingen en resultaten van je werk: Dat motiveert sterk om elk kwartaal de banden weer op te pompen, want je bespaart gemiddeld zomaar 20 euro elke keer als je de Bandenpomp gebruikt.

Een voorbeeld auto
Om een indruk te geven van de schermen die de Bandenpomp laat zien, hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet. Dit betreft een voorbeeld waarvan de gebruiker er voor kiest om met behulp van het kenteken de spanning op te zoeken. De automobilist komt net aangereden na een langere rit en heeft daardoor warme banden. De auto heeft 4 banden met een kleine onderspanning.