Pluspunten

De Bandenpomp is een voorziening die op elk groot parkeerterrein tot zijn recht komt. Iedereen kan op het moment dat het uitkomt de banden op de juiste spanning brengen. De gebruiksvriendelijke bediening met het touchscreen maken het makkelijk en eenvoudig.

Naast de service op locatie die wij aanbieden en waarmee wij dit klusje helemaal uit handen nemen en zo maximaal gemak bieden, levert het plaatsen van de Bandenpomp weer andere pluspunten op. Ook combineren wij beide oplossingen door bij de ingebruikname van de Bandenpomp direct een actie met de service aan te bieden. Zo is iedereen direct op de hoogte van de plaatsing en met behulp van een slimme boodschap op het Ruitenwisserkaartje, ziet elke automobilist het nut en de voordelen van het gebruik.

Extra voordelen van de Bandenpomp:

Opvallend en zichtbaar:
Het plaatsen en aanbieden van het gebruik van de Bandenpomp is een concrete en dagelijks zichtbare maatregel die je als organisatie kunt nemen. Het past goed bij de maatschappelijke betrokkenheid en is een tastbare oplossing om een steen bij te dragen aan het verduurzamen van de automobiliteit.

Altijd en overal
Met het zonnepaneel kan de Bandenpomp op elke locatie worden geplaatst. Het grote voordeel is dat iedereen er op het moment dat het uitkomt van gebruiken kan maken. Dat biedt gemak en veel flexibiliteit. Door de Bandenpomp te plaatsen op nieuwe locaties zoals bij winkelcentra, je werk of bij de wijksupermarkt, heeft iedereen wel een keer de tijd en gelegenheid de banden op te pompen. En als je dan ook nog eens regelmatig ziet dat anderen dit ook doen, motiveert en stimuleert dat sterk zelf ook elke paar maanden 5 minuten de tijd te nemen en dit klusje even te doen.

Ongekend rendement
Vanaf een leasewagenpark vanaf 20 tot 25 auto´s worden de vaste jaarlijkse kosten al terugverdiend. Op locaties waar honderden of zelfs duizenden auto´s van de Bandenpomp gebruikmaken, zijn terugverdientijden van enkele weken geen uitzondering. Zo is de plaatsing een directe kostenbesparing die daarnaast de verkeersveiligheid van de eigen medewerkers en gebruikers vergroot.

Versterking maatschappelijke imago.
Het aanbieden van de Bandenpomp aan de gebruikers, bezoekers en de buurt versterkt de goede relatie met de omgeving. Soms is het niet goed mogelijk het autobezoek te verminderen. Een organisatie of winkel met veel autobezoek, kan met het plaatsen van de Bandenpomp iets terugdoen. Zo kan iedereen zuiniger, schoner, veiliger en met minder lawaai de parkeerlocatie weer verlaten. De positieve ervaring wordt aan relaties, buren en kennissen verteld, wat extra bezoek zal opleveren.

Direct de besparingen in beeld.
De gebruikers zien via het beeldscherm namens welke organisatie het gebruik gratis beschikbaar wordt gesteld. In beeld heb je als gebruiker direct veel informatie met toelichting over de gemeten bandenspanning, een eventuele melding van een lekke band en de besparingen die je realiseert. Je ziet dat je gemiddeld ruim 20 euro aan kosten bespaart, als je de Bandenpomp gebruikt.

Bedieningsgemak.
De touch screen, informatieknoppen en de gebruiksvriendelijke uitleg bij het gebruik, zorgen ervoor dat iedereen goed en makkelijk zelf de bandenspanning kan meten en de banden kan oppompen. Met de kentekenkoppeling kan je zelfs zonder kennis van de bandenspanning en allerlei correctiefactoren, betrouwbaar en eenvoudig dit klusje klaren. Zo rijdt iedereen weer verder met een veilige en juiste spanning wat kosten scheelt.

Pers en media aandacht. H
et opvallende design en krachtige uitstraling maken de ingebruikname geliefd bij de media omdat het sterke beeld en de duidelijke boodschap goed in berichtgeving is te gebruiken. Met behulp van een persbericht of gerichte informatie naar de lokale of regionale media, staan bijzondere momenten als de 1000ste gebruiker of de eerste 10.000 liter brandstofbesparing, garant voor herhaalde media aandacht.

CO2 prestatieladder.
De Bandenpomp is een maatregel die bijvoorbeeld bij de CO2 prestatieladder of GreenKey meetelt in de waardering. De tastbare resultaten kunnen goed in een (milieu)jaarverslag of op de website worden weergegeven.