Alle berichten, Blogposts, Nieuws, Overige

Onze nieuwe Bandenpompen

We zijn inmiddels in juni beland én dat is een mooi moment voor een terugblik. Ook de eerste helft van 2021 was anders dan anders, maar met onze Slimme Bandenpomp bleef het druk. Er zijn de afgelopen tijd weer een aantal nieuwe Slimme Bandenpompen bijgekomen. Dankzij onze samenwerking met onze nieuwe locatiepartners, hebben nog meer mensen een Slimme Bandenpomp in de buurt. Door elke 2/3 maanden bij de Slimme Bandenpomp de banden weer op de juiste spanning te brengen rij je o.a. veiliger, schoner en zuiniger. Oftewel een mooie aanwinst waar iedereen baat bij heeft!

Samen met de Gemeente Diemen hebben wij een Bandenpomp geplaatst bij het afvalstation Meerlanden Afval & Milieu. Ook met de Gemeente Oldambt zijn we dit jaar onze samenwerking gestart. Daar staat de nieuwe Bandenpomp aan de Heemskerkstraat 5 in Winschoten. 

Met Alfa Accountants en met Unica hebben we de bestaande samenwerkingen uitgebreid met nog een nieuwe Bandenpomp! Bij het kantoor van Alfa in Naaldwijk en bij het kantoor van Unica in Arnhem staat nu ook een Slimme Bandenpomp. Goed om te weten; deze Bandenpompen zijn voor iedereen toegankelijk. 

Ook samen met de Tango hebben wij een nieuwe Slimme Bandenpomp geplaatst, de tweede Bandenpomp uit deze samenwerking staat in Nieuwegein aan de Grote Wade. In de korte tijd dat deze Bandenpomp er staat is de pomp al meer dan 1.100 keer gebruikt! Dat levert prachtige besparingen op, zoals 8.648 liter bespaarde brandstof en maar liefst 29 ton bespaarde CO2-uitstoot.

De nieuwste Bandenpomp is deze week geplaatst. Deze Slimme Bandenpomp staat bij Evofenedex in Zoetermeer.
Steven Lak, voorzitter van Evofenedex, over de Slimme Bandenpomp: ”Zo’n bandenpomp helpt ons herinneren aan het belang van de juiste bandenspanning en verlaagt de drempel om de banden op te pompen. We gaan ook onze leden activeren om minstens elke twee maanden de banden van hun wagenpark op spanning te zetten. ”

Plaats ook een Slimme Bandenpomp en werk mee aan:

  • Directe besparing op het klimaat door terugdringen CO2-uitstoot
  • Verbetering van de luchtkwaliteit door minder uitstoot van NOx en fijnstof
  • Veiliger en stiller verkeer
  • 2% tot 5% brandstofbesparing en langer gebruik van banden door minder slijtage
  • Minder microplastic in plastic soup door vermindering bandenslijpsel
  • Positieve en zichtbare klimaatoplossing
  • Gratis toegankelijke bandenpompen voor automobilisten

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dit kan via 030 230 69 10 of info@bandopspanning.nl.