Alle berichten, Blogposts, Nieuws, Video

Geef je banden lucht

De laatste week van het jaar is vandaag begonnen. En waar we het allemaal wel over eens zijn; 2020 is heel bijzonder geweest. Een jaar dat anders is verlopen dan we hadden verwacht, met uitdagingen waar we nog niet eerder voor hebben gestaan. Gelukkig hebben wij dit jaar heel mooi mogen afsluiten, met een bijzonder druk najaar vol acties met onze Service op Locatie. Met alle acties hebben we weer duizenden auto’s met de juiste bandenspanning op weg geholpen! Al die auto’s rijden nu een stuk zuiniger, veiliger en schoner!

Zo hebben wij met de campagne ”Geef je Banden Lucht” door het hele land in allerlei gemeenten met onze teams acties uitgevoerd. Van de Gemeente Papendrecht, tot aan de Gemeente Ridderkerk, de Gemeente Venlo en nog meer!

Gemeente Kaag en Braassem

Picture 1 of 5

Ook bezochten onze teams samen met De Groene Uitdaging de Gemeenten Lisse, Teylingen en Noordwijk. Totaal goed voor een besparing van €8000,- aan brandstof en 7000 kg CO2 uitstoot! 

In de Gemeente Leiderdorp hebben we zelfs twee keer een actie uitgevoerd, bij Winkelcentrum Santhorst en De Baanderij. Daar werd wethouder Willem Joosten positief verrast door de besparingen die onze Service kan opleveren.

 

Met Zuid-Limburg Bereikbaar werken we al lang samen om rijden met onderspanning aan te pakken! Een erg fijne samenwerking die al heeft geleid tot vele service acties, waarbij we in Maastricht en omstreken op verschillende locaties banden op de juiste spanning hebben gebracht. Ook dit najaar gingen we weer samen op pad, waarbij we o.a. bij het MUMC+ hele mooie resultaten hebben behaald. Zo hebben we in twee dagen tijd meer dan 7.000 kilo CO2 bespaard, 68 vroegtijdig versleten banden voorkomen en bijna 2.000 liter brandstof bespaard! 

We zijn benieuwd wat 2021 zal brengen, maar het zal ongetwijfeld een jaar worden vol mooie mijlpalen. 

Namens alle medewerkers van Band op Spanning, wensen wij u een gelukkig nieuw jaar toe!