Alle berichten, Blogposts, Nieuws, Overige

Onze nieuwe Bandenpompen

De eerste helft van het jaar zit er alweer op! Dat is altijd een mooi moment voor een terugblik, zeker na deze bijzondere eerste helft van 2020. Op 15 maart zijn de Corona maatregelen ingegaan en is er veel veranderd in ons dagelijks leven. Het is een stuk stiller op straat, rustiger op de weg en veel Nederlanders zijn/waren thuis aan het werk. Ook bij Band op Spanning was het anders dan anders. Een nieuwe situatie, waar we allemaal even aan moesten wennen. 

Ondanks dat er het een en ander veranderd is, bleef het met onze Slimme Bandenpomp ”business as usual”. De teller met nieuwe Slimme Bandenpompen blijft lopen: er zijn maar liefst 8 nieuwe Bandenpompen geplaatst! Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Dankzij onze samenwerking met onze nieuwe locatiepartners, hebben nog meer mensen een Slimme Bandenpomp in de buurt. Door elke 2/3 maanden bij de Slimme Bandenpomp de banden weer op de juiste spanning te brengen rij je o.a. veiliger, schoner en zuiniger. Oftewel een mooie aanwinst waar iedereen baat bij heeft! 

De nieuwe Slimme Bandenpompen: 

Rabobank, Utrecht

Picture 8 of 8

Kijk hier voor de exacte locaties van de Slimme Bandenpompen. 

Ook de komende tijd staan er plaatsingen van nieuwe Slimme Bandenpompen op de planning. We zijn benieuwd wat de zomer ons gaat brengen, wij hebben er zin in!