Alle berichten, Blogposts, Nieuws, Overige

Impact Coronavirus

Vandaag is alweer de laatste dag van maart. En we zijn het er allemaal wel over eens, dat dit een zeer bijzondere maand is geweest! Eind vorig jaar begon het en naarmate 2020 vorderde, kwamen de berichten steeds vaker in het nieuws. De aantallen werden steeds hoger. Het was wachten op het eerste bericht in Europa. En dat bericht kwam. Uit Frankrijk, de eerste Europese besmetting met het Coronavirus.

Helaas duurde het niet lang meer voordat het virus Nederland had bereikt. Het heeft zich in een razend tempo verspreid en helaas al de nodige slachtoffers gemaakt. Na de maatregelen die op 15 maart werden aangekondigd, zal er vanavond rond 19.00 uur weer een persconferentie zijn. Wellicht met nieuwe maatregelen of een verlenging van de bestaande maatregelen. Het zijn spannende tijden, ook voor Band op Spanning.

Normaal gesproken zijn we in maart alweer druk bezig met de voorbereidingen van de Serviceklussen. Belletjes met oude klanten die weer een Serviceklus willen herhalen en nieuwe klanten die nieuwsgierig zijn naar wat wij voor hen kunnen betekenen. Ook met onze vaste partners zijn we druk bezig met het inplannen van de Service op Locatie. Onze planner zet alvast de lijntjes uit naar de Servicemedewerkers, zodat de klussen weer door onze teams kunnen worden uitgevoerd.

Maar het is stil. De telefoon rinkelt niet meer voortdurend. Op het kantoor is het leeg, de meeste collega’s werken thuis.

Gelukkig zit het niet in onze aard om bij de pakken neer te gaan zitten. In tegendeel zelfs! Samen met het team zijn we gaan nadenken wat we in deze periode kunnen doen. Dat is dan weer het mooie aan een tijd als deze, mensen worden er creatief van! Een van de initiatieven die bedacht is, is er een waar iedereen ons bij kan helpen! Wellicht heeft u het al voorbij zien komen op onze Social Media kanalen:

Help mee: maak onze Bandenpomp nog slimmer!
De Bandenpomp biedt hulp om met het kenteken de juiste spanning in te stellen. Hiervoor hebben wij een bestand gemaakt met duizenden automodellen en bijbehorende adviesspanningen. U kunt ons helpen om dit bestand zo compleet mogelijk te maken. Dit kan door een foto van uw sticker met de adviesspanning en een tweede foto van het kenteken van uw auto in te sturen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat duizenden andere autobezitters zuiniger en veiliger rijden!

Ook met de Slimme Bandenpomp staat het gelukkig niet stil. De bestaande Slimme Bandenpompen worden door onze monteurs onderhouden en eventuele storingen worden verholpen. Er is zelfs een nieuwe Slimme Bandenpomp geplaatst! Onze monteur Quintyn heeft deze geplaatst bij het kantoor van de Rabobank in Utrecht. De Rabobank heeft deze Bandenpomp geplaatst als service voor de werknemers en de bezoekers van het pand. Zodra deze stille periode weer voorbij is, gaan alle medewerkers van de Rabobank in Utrecht weer een stuk veiliger én schoner de weg op!