Alle berichten, Blogposts, Nieuws, Overige

Plaats een Slimme Bandenpomp in samenwerking met Maastricht Bereikbaar!

Goed nieuws; ook in het zuiden van het land komt onze Slimme Bandenpomp voor iedereen steeds dichterbij!

Afgelopen vrijdag hebben wij in samenwerking met Maastricht Bereikbaar en Gemeente Maastricht een nieuwe Slimme Bandenpomp geplaatst! De bandenpomp staat op P+R Maastricht Noord en is de gehele dag door gratis te gebruiken. 

 

Met Maastricht Bereikbaar werken we al enige tijd samen om rijden met onderspanning aan te pakken! Een erg fijne samenwerking die al heeft geleid tot vele service acties, waarbij we in Maastricht en omstreken op verschillende locaties banden op de juiste spanning hebben gebracht. Een samenwerking waar wij ontzettend trots op zijn!

Maastricht Bereikbaar heeft een mooie actie in het leven geroepen om niet alleen zelf meer mensen met de juiste bandenspanning te laten rijden, maar ook andere bedrijven aan te moedigen actie te ondernemen.  Voor elke werkgever die is aangesloten bij Maastricht Bereikbaar is het nu mogelijk om een vergoeding te ontvangen voor de plaatsing van een Slimme Bandenpomp!

Deze actie past in het nieuwe programma van Maastricht Bereikbaar. Hierin is aandacht voor toekomstgericht autorijden voor een beter klimaat. Maastricht Bereikbaar helpt werkgevers graag slim op weg met de juiste bandenspanning voor hun voertuigen of die van de medewerkers. Hiervoor is een bijdrageregeling ontwikkeld. Het aanbod is beperkt, dus bekijk snel de mogelijkheden van deze regeling!

Lees in de bijdrageregeling van Maastricht Bereikbaar hoe het werkt, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en hoe je je als werkgever hiervoor kan aanmelden.