Alle berichten, Blogposts, Nieuws

De nieuwe Slimme Bandenpompen in mei

Het begin van een nieuwe maand is altijd een goed moment om even terug te blikken. De maand mei was een mooie maand voor Band op Spanning. Voor de Service op Locatie waren onze Servicemedewerkers hard in de weer om alle banden te controleren en weer op de juiste spanning te brengen. We zijn het hele land door geweest, van Den Haag naar Apeldoorn en weer op naar Maastricht!

Maar niet alleen onze Servicemedewerkers hebben een drukke maand achter de rug, ook ons Service & Techniek team heeft hard gewerkt. Maar liefst 4 (!!) nieuwe Slimme Bandenpompen zijn er geplaatst afgelopen maand! In de werkplaats waren ze druk in de weer om de 4 pompen te maken, in elkaar te zetten en uiteindelijk te plaatsen op de locaties. Zoals bij de Service, gingen de bandenpompen ook het hele land door!

De nieuwe Slimme Bandenpompen:

             
          Unica Amsterdam                                      Unica Bodegraven 

                                               
Gamma Dekkershoek Den Haag                    Agrisneltank Ooltgensplaat

Met deze vier bandenpompen erbij, zijn we weer een stuk dichterbij de 100 gekomen! Het duurt niet lang meer voor de 100ste pomp geplaatst zal worden…. Benieuwd waar deze zal komen? Houd ons dan goed in de gaten op Social Media!      

Bekijk hier alle locaties van onze Slimme Bandenpompen.