Alle berichten, Nieuws

Service op Locatie in Maastricht en Den Haag

Vorige week was het weer een drukke week bij Band op Spanning! Niet alleen op kantoor was iedereen druk bezig, ook buiten waren onze Servicemedewerkers weer hard aan het werk. Onze Service op Locatie werd ingezet in Maastricht bij de beurs Limburg Leads en tijdens de kick off en vervolg van het event ”Kies de beste band” bij de Gamma Dekkershoek in Den Haag.

Op 15 en 16 mei was Band op Spanning aanwezig in Maastricht! In samenwerking met Maastricht Bereikbaar waren onze Servicemedewerkers twee dagen aan het werk. Tijdens de beurs Limburg Leads hebben onze medewerkers bij de bezoekers van de beurs de autobanden gecontroleerd en indien nodig weer op de juiste spanning gebracht.  

 

 

 

 

 

 

Op 16 mei waren we niet alleen te vinden in Maastricht. Ook in Den Haag ging ons team van Servicemedewerkers aan de slag. Voor de kick off van ”Kies de beste band” bij de Gamma Dekkershoek hebben onze medewerkers de autobanden gecontroleerd. Afgelopen weekend ging het event verder en waren onze medewerkers weer aanwezig om van alle bezoekers de autobanden te controleren.

 

 

 

 

Wilt u ook uw banden laten controleren op de juiste bandenspanning? Dat kan! De komende weekenden, 25-26 mei / 1-2 juni / 8-9 juni / 15-16 juni, zijn onze Servicemedewerkers nog aanwezig om u van dienst te zijn!

Kunt u deze weekenden niet? Wees gerust, onze Slimme Bandenpomp is wel altijd aanwezig bij de Gamma Dekkershoek en zo kunt u op elk gewenst moment zelf de banden controleren en weer op de juiste spanning brengen. De slimme software en een touch screen bediening helpen hierbij en bieden zelfs het gemak om op kenteken direct de spanning bij de auto op te zoeken. En deze service is uiteraard gratis!