Alle berichten, Blogposts

Welkom bij Band op Spanning!

Vorige maand hebben we jullie al voorgesteld aan onze nieuwe medewerker Ilse, maar zij is niet de enige die begin maart bij Band op Spanning gestart is. Maak deze maand ook kennis met Okke, onze nieuwe medewerker Planning en Techniek!

Hallo, mijn naam is Okke en kort geleden zat ik bij Band op Spanning aan tafel voor het sollicitatiegesprek… Dat was wel een wat vreemde gewaarwording, want ooit in een ander leven had ik als servicemedewerker al voor Band op Spanning gewerkt. Tussendoor ben ik docent geweest in het middelbaar onderwijs, heb ik in de logistiek gewerkt en gewoond in allerlei plaatsen van Hilversum tot Rome. En nu zat ik dus weer bij Band op Spanning aan tafel.

Nou leest mijn cv als de volledige serie van Kuifje, en daar zijn niet alle werkgevers gek op. Maar bij Band op Spanning viel dat juist wel goed. Ik had gesolliciteerd als logistiek planner, maar men bleek ook nog op zoek naar “een halve technische man”. Zodoende heb ik bijzonder afwisselende eerste werkweken gehad hier, die me eigenlijk voorbij gevlogen zijn.  Om op de volle 50% technische man te komen kan ik straks voor het E achter B rijbewijs in de leer. Daar zie ik ook wel weer naar uit!  Dan kan ik straks ook de slimme pompen op locatie plaatsen die momenteel als warme broodjes over de toonbank gaan. Want ik ben ook graag onderweg. Voor de komende tijd ben ik heel benieuwd wat mijn taken precies zullen zijn, maar ik verwacht in ieder geval wel het een en ander van het land te zullen zien.

Nu nog een woning in Utrecht of omgeving vinden, want wat is Utrecht toch een heerlijke stad! Ik mag dan geboren en getogen zijn in het Drentse gewest, ik houd erg van de stad. Wonen in Utrecht, met een afwisselende baan die óók nog in het kader staat van een betere wereld. Ik zie de zomer met vertrouwen tegemoet!

Ben je benieuwd naar onze Slimme Bandenpomp, de Service op Locatie en onze mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op via 030 230 69 10 of info@bandopspanning.nl.