Alle berichten, Blogposts, Nieuws

Welkom bij Band op Spanning!

We stellen jullie graag voor aan Ilse, onze nieuwe medewerker! Begin maart is zij gestart bij Band op Spanning.

Benieuwd wie deze nieuwe medewerker is en wat ze gaat doen bij Band op Spanning? Lees dan de blog van Ilse over hoe zij de eerste weken heeft ervaren!

Hoi! Ik ben Ilse, een vrolijke spring-in-’t-veld van alweer 26 jaar oud! Sinds 4 maart ben ik een van de nieuwe medewerkers bij Band op Spanning en kom ik het team versterken als Junior medewerker Communicatie. Uiteraard ga ik aan de slag met alle vormen van communicatie en hoop ik zo het bereik en de bekendheid van Band op Spanning te vergroten.

Mijn eerste ontmoeting met Band op Spanning verliep eigenlijk precies zoals het is om er daadwerkelijk aan het werk te zijn. Na mijn reactie op de vacature werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Met wat zenuwen kwam ik aan (sollicitatiegesprekken zijn toch altijd weer spannend) en stapte ik verwaaid van mijn fietstocht het kantoor binnen. Mijn zenuwen waren vrijwel direct verdwenen door de vriendelijke en informele sfeer die er hing. En zo was het ook op mijn eerste werkdag (want ook die zijn best wel spannend): ‘’Welkom, welkom, ga toch zitten, hoe is het ermee, wil je wat drinken? Oh drink je geen koffie?  Geen probleem, we hebben thee hoor! Welke smaak? Misschien moeten we gelijk even nieuwe smaakjes kopen?’’, aldus mijn collega Weerd.

Inmiddels ben ik alweer ruim twee weken met veel plezier aan het werk bij Band op Spanning en leer ik alle ins en outs van het bedrijf. Maar voordat ik hier gestart ben, ben ik er twee maandjes tussenuit geweest. En niet zonder reden… Samen met mijn vriend heb ik een van mijn grootste dromen mogen beleven: een rondreis door het zuidwesten van de Verenigde Staten! Een werkelijk adembenemende reis met een hoop bucketlist momentjes.

Voor die grote reis ben ik werkzaam geweest bij een aantal evenementenlocaties en hotels. Hier heb ik allerlei verschillende functies gehad, van Receptioniste en Banquet Sales medewerker tot aan Meeting Expert. Ontzettend leuk en divers werk waarbij gastvrijheid altijd het belangrijkste voor mij was. Maar na al die jaren in de horeca had ik behoefte aan iets anders…

En die behoefte aan verandering heb ik gevonden bij Band op Spanning! Een stichting die zich al jaren actief inzet  voor het verduurzamen van de automobiliteit. Rijden met onderspanning levert veel extra luchtvervuiling op. Door de bandenspanning regelmatig te controleren neemt niet alleen de uitstoot van een auto af, maar neemt de veiligheid juist toe en worden er brandstofkosten bespaard! Eigenlijk geen redenen meer om je banden niet op te pompen…  😉 en er staan inmiddels ook al 90 Slimme Bandenpompen(and counting)!

Ik zou de communicatiemedewerker niet zijn zonder jullie op te roepen om al onze Social media kanalen te gaan volgen… Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes van Band op Spanning!

Ben je benieuwd naar onze Slimme Bandenpomp, de Service op Locatie en onze mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op via 030 230 69 10 of info@bandopspanning.nl.