Overige

Bedrijven in Amersfoort opgelet

Update: Gesloten. De drie Slimme Bandenpompen zijn in 2019 geplaatst door Band op Spanning in samenwerking met de gemeente Amersfoort. 

De gemeente Amersfoort wil het rijden met de juiste bandenspanning stimuleren en wil daarom op 3 nieuwe plekken in Amersfoort een Slimme Bandenpomp plaatsten. 

De gemeente zoekt daarom bedrijven die geïnteresseerd zijn in een Slimme Bandenpomp en wil aan de totstandkoming ook meebetalen.
De Slimme Bandenpomp werkt volledig op zonne-energie en is vrijwel overal te plaatsen. 

Gemeente Amersfoort: ‘Een goede bandenspanning is niet alleen belangrijk voor de verkeersveiligheid, maar bespaart ook brandstof en dus CO2-uitstoot. In de touch screen zie je direct in beeld hoeveel je bespaart. Interessant is ook dat per locatie te zien hoe vaak de pomp wordt gebruikt en welke besparingen zijn gerealiseerd.’

Op het parkeerterrein bij winkelcentrum Emiclaer staat de eerste Slimme Bandenpomp van Amersfoort. Wethouder Hans Buijtelaar was een van de eerste gebruikers. 

Bedrijven die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen met Band op Spanning via 030-230 69 10 of via info@bandopspanning.nl