Alle berichten, Nieuws, Persberichten

Breng je banden op spanning bij Hoogvliet Boskoop

Bespaar kosten met autobanden op de juiste spanning en kom op 21 maart 2015 naar de parkeergarage bij Hoogvliet aan de Burgemeester Colijnstraat in Boskoop!

In Nederland rijden 3,5 miljoen auto’s met te zachte banden. Dit kost veel onnodige brandstof. Omdat de vorige acties in Alphen aan den Rijn zo’n succes waren, worden op zaterdag 21 maart 2015 bij Hoogvliet in Boskoop gratis uw autobanden gecontroleerd en zo nodig op de juiste spanning gebracht. Gemeente Alphen aan den Rijn vindt de bandenservice een goed initiatief en zij biedt deze service dan ook graag kosteloos aan voor alle inwoners van de gemeente. Tijdens de acties in voorgaande jaren zijn bij in totaal 1000 auto’s

Bezoekers van de Hoogvliet en bewoners kunnen de hele dag terecht bij de parkeergarage: de medewerkers zullen vrijwel de gehele ochtend en middag aanwezig zijn.de banden op de juiste spanning gebracht. Automobilisten bespaarden gezamenlijk ruim 4000 liter brandstof per kwartaal en er is een totale financiële besparing aan brandstof en banden van ruim 18.000 euro bereikt!

Zie ook het bericht van de Gemeente Alphen aan den Rijn.