Alle berichten, Nieuws

Europese Mobiliteits Week 2012

Actietarief Europese Mobiliteitsweek E 935

Van 16 t/m 22 september 2012 is het Europese Mobiliteits Week! Tijdens deze periode staat, in heel Europa, duurzame mobiliteit centraal. Ook in Nederland worden er in deze week tal van initiatieven uitgevoerd ten behoeve van duurzame mobiliteit. Vorig jaar hebben in Nederland 26 gemeenten, waterschappen & provincies de service Band op Spanning ingezet in het kader van deze Europese Mobiliteits Week en tezamen veel goede resultaten geboekt.

De service Band op Spanning
Ruim de helft van de alle auto’s rijdt met een te lage bandenspanning. Sinds 2006 brengt Band op Spanning autobanden op de juiste spanning. Medewerkers van de service Band op Spanning komen op locatie langs en controleren de banden van de op het parkeerterrein aanwezige auto´s. Met mobiele vulapparatuur controleren wij de banden en vullen deze zo nodig bij. Sinds 2006 hebben wij reeds meer dan 150.000 auto’s op de juiste bandenspanning gezet. In overleg vinden wij altijd een werkwijze en planning die goed past en aansluit bij de wensen en mogelijkheden. Wij kunnen de service uitvoeren bij de auto’s van medewerkers, inwoners en/of bezoekers. De resultatenrapportage die wij na de controle toesturen laat zien dat de besparingen snel drie keer groter zijn dan de kosten. Winst voor het milieu, de verkeersveiligheid en de portemonnee!

Een actie met de service Band op Spanning draagt bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot, het verhogen van de verkeersveiligheid en verminderen van bandenslijtage. Tevens verbruiken auto’s met onderspanning meer brandstof. In tijden waar de brandstofprijzen recordhoogtes bereiken, is het dus nog belangrijker  om je banden om de juiste spanning te hebben.

Resultaten Europese Mobiliteits Week

Actietarief Europese Mobiliteits Week 2012
Bied de inwoners van de de kans om op een effectieve manier bij te dragen aan het verminderen van CO2 uitstoot en zet onze service in! Door de positieve benadering en het directe contact met veel automobilisten, communiceren wij helder en duidelijk over duurzame mobiliteit.
Wat houdt de actie in?
– Twee of drie service medewerkers van Band op Spanning
– Ruitenwisserkaarten en drukwerk (eventueel voorzien van tekst en logo)
– Aankondigingsborden op locatie
– Resultaten rapportage na uitvoering van de actie
– Pers toolkitDeze dag kunnen we nu aanbieden vanaf 935 euro (ex BTW).

Wilt u meer informatie over deze actie, stuur dan een e-mail naar femke@bandopspanning.nl