Alle berichten, Persberichten

Band op Spanning officieel partner van klimaatplein.com

Sinds 1 september van dit jaar is het CO2-reductieplatform klimaatplein.com actief. Dit platform heeft als doel een versnelling teweeg te brengen in de reductie van de uitstoot van broeikasgassen. Die versnelling wordt gerealiseerd door organisaties een centraal platform te bieden waar klimaatvriendelijke  producten en diensten worden aangeboden. Daarnaast wordt gratis een 5-stappenplan geboden waarmee je als organisatie direct kunt starten om groen te ondernemen.

Niet alleen via de website van klimaatplein.com wordt vraag en aanbod van broeikasgas-reducerende diensten en producten met elkaar in contact gebracht. Organisaties inspireren elkaar ook via de LinkedIn-groep Klimaatplein.com, en via de Twitteraccount #klimaatplein worden interessante ontwikkelingen en mogelijkheden tot verdere reductie van broeikasgassen benoemd. Tenslotte wordt er periodiek een nieuwsbrief uitgebracht. Door elkaar op deze manier te informeren, inspireren én activeren wordt een bijdrage geleverd aan het oplossen van het klimaatprobleem.

Band op Spanning is vanaf de start van het CO2-reductieplatform officieel partner van klimaatplein.com en onderschrijft de noodzaak om een versnelling teweeg te brengen in de reductie van de uitstoot van broeikasgassen.

Meer informatie over dit initiatief vindt u op www.klimaatplein.com