Alle berichten, Nieuws

Groen? Doen! Dagen in Dierenpark Amersfoort

De Green Key is een milieukeurmerk, die laat zien dat de dierentuin duurzaamheid belangrijk vindt en hier ook echt iets mee doet.
.
Om samen te vieren dat de gouden Green Key behaald is, organiseert DierenPark Amersfoort op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari Groen? Doen! Op deze dagen wil de dierentuin je kennis laten maken met duurzaamheid en alles wat er mee te maken heeft. De dierentuin wil niet alleen laten zien wat zij doet op het gebied van duurzaamheid, maar wil ook jou meer leren over wat je kunt betekenen voor een duurzame wereld.

Er zijn veel speciale activiteiten op de Groen? Doen! Dagen. Ook Band op Spanning maakt deel uit van de activiteiten die worden aangeboden. De autobanden worden namens de gemeente Amersfoort gratis van de juiste spanning voorzien. Rijden met de juiste spanning is immers beter voor het milieu, veiligheid en je portemonnee!