Alle berichten, Nieuws

Europese Mobiliteitsweek 2010

Ook dit jaar is het voor Band op Spanning weer een drukte van belang in de week van 11 tot en met 22 september. Dan is de Europese Mobiliteitsweek. Deze week staat in het teken van duurzame mobiliteit. 
Het is de ambitie van Band op Spanning dat álle 8,6 miljoen auto’s in Nederland met de juiste spanning rijden. Hiermee leveren wij op een positieve manier een bijdrage aan zuinig autorijden, zowel zuinig voor de portemonnee als voor het milieu.

Op ruim 30 locaties in Nederland wordt onze service ingezet in de Europese mobiliteitsweek. De service is te vinden op parkeerterreinen van o.a. winkelcentra, doe-het-zelf winkels en gemeentehuizen. De medewerkers van de service Band op Spanning brengen graag uw autobanden op de juiste spanning.

De service Band op Spanning wordt uitgevoerd in:

Amsterdam;
Bergen op Zoom;
Bernisse;
Bodegraven;
Boxmeer;
Boxtel;
Brielle;
Bussum;
Geldrop-Mierlo;
Gouda;
Haarlemmermeer;
Heerhugowaard;
Hellevoetsluis;
Helmond;
Hendrik Ido Ambacht;
Leidschendam;
Middelburg
Moerdijk;
Nieuwegein;
Nunspeet;
Oostvoorne;
Rijswijk (Z_H);
Spijkenisse;
St. Michielsgestel;
Terneuzen;
Tynaarlo;
Veldhoven;
Voorburg;
Westvoorne;
Zaanstad;
Zoetermeer;
Zwijndrecht.

Kijk voor de exacte locaties in de lokale media of neem contact op met de lokale gemeente