Alle berichten, Nieuws

Band op Spanning staat in de Green2!

Vol trots heeft Band op Spanning een plek weten te bemachtigen in de Green.200, een lijst van de groenste bedrijven van Nederland. Het magazine Green.2 nomineerde 200 groene bedrijven en die zijn vervolgens beoordeeld door een vakjury bestaande uit Jan Kamminga, Wijnand Duyvendak, Willem Vermeend en Green.2 hoofdredacteur Noelle van Eijk. 

Bij de categorie Up & Coming Green is Band op Spanning achtste geworden. Een erg mooie plek voor een jong bedrijf.

Bedrijven die in de Green.200 staan doen hun uiterste best om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Band op Spanning levert een positieve bijdrage aan het verminderen van de milieubelasting. Door autobanden van de juiste spanning te voorzien, wordt er minder CO2 uitgestoten en slijten banden minder snel, waardoor fijn stof in de lucht zoveel mogelijk wordt beperkt.