Alle berichten, Nieuws

Band op Spanning bij AutoRAI

Uw band op spanning na bezoek aan AutoRAI

Van 1 tot en met 11 april is Band op Spanning, als onderdeel van HIER Het Nieuwe Rijden, actief op de parkeerterreinen van de AutoRAI. Op 1 en 2 april zijn de servicemedewerkers actief op P11 bij de AutoRAI. Van 3 tot en met 11 april staan de servicemedewerkers op het parkeerterrein van de Amsterdam Arena. Wilt u ook graag gebruik maken van deze kosteloze service, zodat u eind van de dag weer veilig naar huis rijdt? Dat kan! Meldt u aan bij 1 van de medewerkers en zij zorgen ervoor dat uw banden worden gecontroleerd en zonodig worden opgepompt tot de juiste bandenspanning. Ook kunt u voor informatie en vragen terecht bij de stand van Band op Spanning die aanwezig is op het parkeerterrein.

Rijden met de juiste bandenspanning zorgt ervoor dat de verkeersveiligheid wordt vergroot door een betere wegligging en een kortere remweg. Tevens heeft de juiste bandenspanning een positief effect op het milieu door minder COuitstoot en minder fijnstof in de lucht, doordat banden minder snel slijten. En uiteraard levert de juiste bandenspanning een grote kostenbesparing op, wat u merkt in uw portemonnee!!