Alle berichten, Nieuws

75e medewerker in dienst van Band op Spanning!

Band op Spanning groeit! Door toename van de projecten, die door heel Nederland worden uitgevoerd, worden er ook veel nieuwe medewerkers aangenomen.

Gisteren was het zover en konden we de hand schudden met de 75e medewerker.

Band op Spanning werkt met 4 vaste medewerkers op kantoor en nu dus met 75 parttime servicemedewerkers. De 75 servicemedewerkers zijn veelal studenten van het HBO of Universiteit die graag een zinvolle bijbaan willen hebben om ook hun steentje bij te dragen aan het aanpakken van het klimaatprobleem. Veel studenten volgen een opleiding in de richting van duurzaamheid, vandaar dat deze (bij)baan hier goed op aansluit. De servicemedewerkers worden intern opgeleid waarna ze snel zeer deskundig zijn op het gebied van auto’s, banden en de bijbehorende bandenspanning. Uiteraard weten ze wat de voordelen zijn van het rijden met de juiste bandenspanning en kunnen ze vragen van klanten en geïnteresseerden goed beantwoorden.