Alle berichten, Video

Video’s

Bekijk de video’s van band op Spanning

 

De ConsuMinderman

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Op 14 januari 2009 kwam Band op Spanning uitgebreid in beeld bij  het programma De ConsuMinderman van omroep LLink. Band op Spanning werd deze dag ingezet bij de Nationale Oppompdag, een goed initiatief om mensen bewuster te maken van het rijden met de juiste bandenspanning.

 

 

De ConsuMinderman vervolg

Op 19 maart 2009 kwam Band op Spanning kort in beeld bij het programma De ConsuMinderman van omroep LLink. De kostenbesparingen van voorgaande afleveringen werden toegepast om een huis zo duurzaam mogelijk te maken. Band op Spanning was hiervoor benaderd, want rijden met de juiste bandenspanning zorgt ervoor dat jaarlijks €150,- aan kosten kan worden bespaard.

RTV-Noord

29 september 2008. Controle van de autobanden op de juiste bandenspanning op de bedrijventerreinen Kranenborg en Corpus den Hoorn in Groningen. RTV Noord heeft hier een radio en tv verslag van gemaakt.

 

Band op Spanning aan het werk op Schiphol

14 september 2008. Band op Spanning actief in de parkeergarage van Schiphol tijdens de Week van de Vooruitgang. (aflevering 38, 2e item)

 

Vroege Vogels

24 november 2007. Veiliger en zuiniger, en dus beter voor het milieu: de juiste bandenspanning van je auto. Vroege vogels controleert de banden op het mediapark in Hilversum.

 

De Geitewollensokkenshow

17 december 2006. Band op Spanning te beluisteren bij de Geitenwollensokkenshow op radio 1 van 20.00-21.00 uur. (aflevering 68)